Renegades - Renegaţii 2017 Film Online Subtitrat in Romana | Filme Online 2017 Gratis Subtitrate in limba Romana

Filme Online 2017 Gratis Subtitrate in limba Romana

Renegades – Renegaţii (2017)

0
(High Quality)

Renegades 2017 Film Online Subtitrat Romana


Renegaţii e povestea unei echipe de pușcași marini americani în misiune într-o Europă destrămată de război, și care descoperă o comoară pe fundul unui lac, despre care se spune că ar valora milioane de dolari. Pentru a-i ajuta pe localnici, soldații decid să nesocotească ordinele și orchestrează un jaf pentru a sustrage aurul ca să-l returneze proprietarilor de drept. Dar, printr-o întorsătură nefastă a sorții, sunt detectați de inamic, așa că acum nu mai au decât 10 ore pentru a-și duce la bun sfârșit misiunea.

Protagoniștii filmului sunt J.K. Simmons (Whiplash) și Sullivan Stapleton (300 : Rise of An Empire), regia îi aparține lui Steven Quale (Final Destination 5 și Into the Storm), iar scenariul, după o poveste originală, e scris de Richard Wenk și Luc Besson (Taken și Lucy).

Renegades -Renegatii (2017) apare pe data de 03 Martie 2017 in Romania, si este din categoria Filme Online 2017 Actiune. Pana la lansarea acestuia puteti viziona trailer-ul gratis aici sau sa vedeti mai multe Filme Online 2017 Subtitrate in Romana Gratis.

Renegaţii 2017 Film Online Subtitrat in Romana HD 720p

COMMENTS