War for the Planet of the Apes 2017 Online Subtitrat Romana | Filme Online 2017 Gratis Subtitrate in limba Romana

Filme Online 2017 Gratis Subtitrate in limba Romana

War for the Planet of the Apes (2017)

0
(High Quality)

War for the Planet of the Apes 2017 Film Online Subtitrat


Titlul filmului tradu in romana inseamna “Planeta Maimuţelor: Războiul”, si ne este prezentata o specie de primate mult prea evoluate din punct de vedere genetic. Caesar si camarazii sai sunt fortati sa intre intr-un conflict mortal cu oamenii. Dupa ce omenirea a incercat sa-i extermine pe el si specia sa, acesta le-a aratat mila, i-a iertat si le-a dat drumul oamenilor pe care ii capturase. Insa, colonelul care este la carma armatei umane este nemilos si isi doreste sa castige razboiul. Caesar satul sa tot piarda fiintele pe care le iubea, se vede nevoiti sa apeleze la instinctele intunecate si sa isi apere apropiatii.

Pentru moment, filmul War for the Planet of the Apes (2017), nu este disponibil. Acesta urmeaza sa se lanseze in cinematografe pe data de 14 Iulie 2017. Pana atunci poti urmarii trailer-ul filmului aici:

Urmareste filmul War for the Planet of the Apes 2017 Online Subtitrat Romana HD 720p Gratis:

Planeta Maimuţelor: Războiul 2017 Online Subtitrat, Planeta Maimuţelor: Războiul Online Subtitrat Romana, Filmul Online Planeta Maimuţelor: Războiul, Filme Online Planeta Maimuţelor: Războiul, Planeta Maimuţelor: Războiul Online Subtitrat Romana HD 720p

COMMENTS